Over ons

KLEUREN

Wrapfolie is in zeer veel diversen soorten en kleuren verkrijgbaar.Diversen merken en structuren zijn er leverbaar. Ook op basis van full-color geprint, in bijvoorbeeld uw eigen huisstijl en/of logo. Maar denk ook aan bijvoorbeeld een aparte kleur of patroon. Het is allemaal mogelijk. De aparte kleuren en structuren hebben een meerprijs ten opzichte van een standaard blauw of wit... ect   Wij hanteren een vanaf prijs omdat wij graag een offerte op basis van uw uitgekozen kleur willen maken. Niet geheel onbelangrijk is dat wij uw auto/voertuig voorafgaande onze offerte willen zien en kunnen checken op een aantal punten zoals eventuele lakschade en hoe de staat van uw voertuig is.

 

 

MERKEN

Wij werken met een 4 tal merken zoals, Avery, 3M, Hexis en Oracal. Deze diversen merken hebben voor iedere auto de juiste folies. Mocht u een staaltje of een proefstuk willen is dat geen probleem.

 

 

ONDERHOUD

Op de uitvoering en de kwaliteit van de folie bieden wij u garantie. Het onderhouden van uw “nieuwe” auto is niet echt anders dan het onderhouden van een auto. Verwijder vuil en verwijder met name vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak en ook op folie. Het wassen bij voorkeur met de hand. Wasstraat is mogelijk maar raden wij af. Als een matte of satijnglans is toegepast dan dient u om dit effect te behouden geen waxlaag aan te brengen. Er zijn speciale onderhoudsproducten voor het onderhoud verkrijgbaar.

 

 

RDW

Als uw auto is voorzien van een nieuwe kleur dient u dit door te geven aan het RDW. Het gaat namelijk om een essentiele verandering van uw voertuig. 

Dak, spiegels of compleet een nieuwe kleur

holywrap